Bogle Phantom Red

Eerste indruk

Een moeilijk te missen fles. Imposant en lijvig, donkerbruin met een goudgele opdruk. En, heel erg van nu, met een label dat met Augmented Reality (AR) via een app voor nog meer suspense zorgt. Deze rode Californische wijn is een blend van petite syrah en zinfandel. Liefst 28 maanden opgevoed in jonge houten vaten van Amerikaans eiken. Een intense wijn geurend naar rijpe wilde bessen, pruimen, zwarte peper en jeneverbes, met een vleug vanille aan het eind. Lang na de laatste slok geniet je nog na van de uitdagende smaak.

Het verhaal achter de wijn

Al jaren zijn er in de wijngaarden mysterieuze waarnemingen gedaan. Meerdere malen zagen ooggetuigen een glimp van een onbekende figuur in modderige laarzen en met versleten jeans. Deze verschijning is toen ‘het fantoom’ gedoopt. Bogle kijkt terug op zes generaties wijnmakers. Dat vraagt om toewijding en maakt de huidige generatie trots. De Phantom-serie is daar een ode aan. Zoals ze zelf zeggen over deze wijn: ‘Mysterious and hauntingly seductive.’ Laat de geest maar uit de fles!

Heerlijk met

Schenk deze wijn bij een mooi stuk rood vlees (côtes de boeuf, rib-eye, t-bone), eventueel van de grill. Bij een smaakvolle winterse stoofpot of bij diverse wildgerechten.

Details
Land Verenigde Staten
Regio Californië
Appellatie Proprietary red California
Soort Rode wijn (droog)
Druif Petite syrah, zinfandel
Oogst Handgeplukt
Houtlagering Amerikaans eiken
Alcoholpercentage 14,5 %
Serveertemperatuur 16-18°C
Jaargang 2017
Het best op dronk Nu tot 10 jaar

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie

Ik snap het