Geschenken

Een verjaardag, een jubileum, een bezoek aan vrienden: een mooie fles wijn wordt altijd bijzonder gewaardeerd. Het zegt zonder woorden dat je de goede smaak van de ontvanger kent en bevestigt. In onze showroom vind je een bijzondere sortering geschenken en wij nemen de tijd bij het maken van je keuze.

Je kent je relaties vaak al langer dan vandaag. Je kent smaak en voorkeuren. Waar het nú om gaat is het effect, de verrassing. De keuze zegt meer dan woorden: het kan één heel bijzondere fles wijn zijn, of een fles met een origineel geschenk, een must-have. Persoonlijke aandacht en originaliteit maken een geschenk bijzonder, dat is wat ons onderscheidt van de massa.

Geen kerstpakket ‘van de plank’, maar een persoonlijk samengesteld geschenk

Voor de jaarlijkse klop op de schouder van jouw medewerkers hebben wij vanaf juni een rijk assortiment geschenkartikelen voorradig in onze sfeervolle kerstpakkettenshowroom. Samen met jou stellen wij daar een exclusief eindejaarsgeschenk uit samen. De persoonlijke aandacht die daaruit spreekt, wordt altijd bijzonder gewaardeerd. Als je een afspraak maakt, zorgen wij dat de pluim voor jouw mensen wordt gepersonaliseerd, verpakt en verzonden.

Bijzondere wijngeschenken voor mensen die een goede wijn waarderen

Als je weet dat je relaties een mooie wijn op prijs stellen, waarom zou je dan iets anders geven? Als altijd hebben wij een bijna eindeloos aantal mogelijkheden: van de populaire namen tot en met de grote klassiekers, overal vandaan. Verpakt in een kistje, solo of met meerdere bij elkaar. Als blijk van persoonlijke aandacht kunnen wij je geschenk personaliseren, een kaartje met de beste wensen bijsluiten én verzenden.

Bel 010 – 42 64 672 of mail naar manon@hosmanvins.nl en maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie

Ik snap het