Over ons

Van de wijnvelden tot in onze haarvaten

Met de meeste wijnboeren die wij kennen, hebben wij een jarenlange relatie. Wij kennen de boer en zijn bedrijf, het wel en wee van rijke oogsten en magere jaren. Relaties werden vriendschappen, de zekerheid van altijd goede wijn en redelijke prijzen. Wat we nìet weten over de wijn van onze boeren is de moeite van het vermelden niet waard. Dat kun je elke dag ervaren: er staan altijd mooie wijnen op tafel voor een proef op de som.

Op ontdekkingsreis in Schiedam

Het zijn maar drie treetjes vanaf de straat en dan sta je in onze wereld van wijn. Hier heerst rust, de bijna ideale temperatuur, hier adem je het vrolijk stemmende parfum van de wijn. Dit is de omgeving om wijn te proeven, erover te discussiëren en de wijn te kiezen die je lekker vindt. De juiste sfeer, in goed gezelschap, dan krijgt een goed glas wijn iets uitzonderlijks.

Hosman Vins, een culinaire traditie

De naam Hosman is generaties lang verbonden met de goede dingen die het leven kleuren. Eens waren Hosmans delicatessen, de Auberge en Bistrot Hosman Frères bekend bij lekkerbekken in het hele land. Vandaag leeft die reputatie in de kelders van Hosman Vins, in de wijnen die in de beste restaurants en bij de wijnliefhebbers thuis op tafel komen. Hosman Vins is méér dan een naam, een wereld van wijn.

De wijn kiest jou

Je kunt van dinsdag tien uur tot en met zaterdagmiddag half zes, onze kelders bezoeken en natuurlijk: wijn proeven. Wil je iets bijzonders, een privéproeverij met vrienden? Iets te vieren? Dan is dit tien tegen één de omgeving die je bevalt. Is er nieuws te melden over wijn? We sturen je mailtje en je bent up-to-date. Maak een afspraak en sta versteld van de mogelijkheden.

De sfeer in de wijnkelders is uniek, niet alleen voor Schiedam - voor heel Nederland. Ervaar het zelf.

Hosman Vins, een wereld van wijn

Kantoor- en openingstijden: Hosman Vins is tijdens kantooruren bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.
De wijnwinkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Op dinsdag alleen op afspraak.
Bezoekadres: Westvest 44, Schiedam.

Deze website gebruik Cookies.
Meer informatie

Ik snap het