CONTACTINFO   //   TEL +31 [0]10 426 46 72   //   MAIL sales@hosmanvins.nl

Vorm met goede vrienden en kennissen uw eigen wijngenootschap.

Het idee is gauw verteld, meedoen levert u jarenlang plezier op. Vorm met minstens tien wijnliefhebbers, een gezelschap dat wijn proeft, wijn koopt en een aantal privileges geniet. Zo’n groepje gelijk gestemde geesten noemen we een "wijntafel". Bent u lid van een wijntafel dan geniet u om te beginnen een standaardkorting van maar liefst 15% procent op uw wijnaankopen. Zo’n wijntafel krijgt ook het eerste recht van koop op zeldzame wijnen. Verder organiseren wij voor elke wijntafel één keer per jaar een bijzondere “wijn-spijs-proeverij”, een culinair evenement.

Nu zijn aan de privileges ook een paar verplichtingen verbonden. En er is één beperking. Om met de beperking te beginnen: er is plaats voor maar 25 tafels. Meer niet. Elke tafel verplicht zich tot een jaarafname van tenminste 72 flessen per lid. Dat kan voor de serieuze wijnliefhebber geen belemmering zijn.

De wijntafel en het goede doel.

Er is nòg iets. Draagt u één of meer goede doelen een warm hart toe? Dan bieden wij de mogelijkheid om de korting die u als wijntafel ontvangt aan het door u gekozen goede doel te schenken. Hosman Vins doet daar dan nog eens 5% bij. Zo gaat maar liefst 20% van de jaaromzet van uw wijntafel naar een erkend* goed doel. Heeft u géén voorkeur dan kunt u kiezen uit één van de drie goede doelen die wij voorstellen: Unicef, Artsen zonder Grenzen of Amnesty International. 

Start vandaag nog ùw Wijntafel, klik hier om een inschrijfformulier aan te vragen.

*CBF-keur en CBF gecertificeerde goede doelen, zie ook www.cbf.nl.